Alla inlägg under november 2012

Av Ulla - 10 november 2012 23:00

 

Natti natti,,,

 

Så det är snart dags att krypa ned o göra ett försök. kanske kommer John Blund till just mig inatt =) Vem vet,,,,,,

 

 

 

Av Ulla - 10 november 2012 14:30

Citat

 

"Jag försöker ta en dag i taget men ibland blir jag anfallen av flera dagar på en gång."

 

~ Ashley Brillia

 

  

 

 

Citat

 

"Words are tearsthat have been written down. Tears are words that need to be shed. Without them, joy loses all its brilliance and sadness has no end.


 

Ur Aleph av Paulo Coelho

 

Och i svensk översättning:

 

"Ord är tårar som har skrivits ner.

Tårar är ord som behöver fällas. Utan dem förlorar glädjen all sin glans och vemodet har inget slut."

 

   

 

 

Citat

 "Godhet är något så enkelt: att alltid finnas för andra, att

aldrig söka sig själv."

 

~ Dag Hammarskjöld

 

  

 

 

 

Citat

 

"Respektera dig själv. Ge bort din tid, din kraft, dina rikedomar, men inte din själ. När du lever för andra har du förlorat ditt eget liv. När du förlorar dig själv finns det ingenting kvar. Vem respekterar dem som inte respekterar sig själva?"

 

~ Ur Kvinnornas Tao

 

 

 

 

 

In your light I learn how to love, In your beauty, how to make poems. You dance inside my chest, where no one sees you, but sometimes I do, and that sight becomes this art.

 

Rumi

 

 

      

 

 

Hej hej,,,,,,,,,,Här sitter jag efter att städat klädkammaren och fixat och donat lite lätt.

Kollat skidor på tv.

Druckit kaffe ,,,

Pratat med gubben,,,,

 

Snart blir det torskrygg till middag och potatismos....o sen ikväll blir det Så mycket bättre.....

 

Hoppas du njuter av din dag....och får en skön kväll...

 

Kramar o Hej då,,,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Av Ulla - 10 november 2012 10:42

Lördag 10 november

 

Namnsdag Martin Martina

 

 


 

Idag är det en annan dag som bjuder på klassiskt novemberväder,,,,gråväder.

Vi har inget speciellt denna dag,,,,,,,,,,,,jo vi skall röja i klädkammaren och lite annat plock.

Stor lättnadblev det då den  9-åriga flicka som försvann på väg till skolan i går morse i Örgryte Göteborg, hittades i natt vid liv i närheten av sitt hem tillsammans med en 20-årig man. Vilken underbar nyhet! Jag kan tänka mig den fasa som flickan och familjen haft under det knappa dygn hon varit borta. Massor av människor var ute och letade med Missing People i spetsen. Vilken kraft den organisationen har. Det verkar som det var någon av dom som uppmärksammade flickan tillhörde folk därifrån. Det blev ett lyckligt slut på den här historien, men det kommer säkert att ta lång tid för flickan och familjen att känna trygghet igen…. Förhör väntar för mannen och jag hoppas innerligt att han har behandlat flickan väl! En människa kan förstöra för så många…….och tyvärr vet jag vem det är.....

 


En man skjuten i Sagerska Palatset,,,,,varje dag händer det något....

 

Ha nu en underbar lördag alla bloggvänner, det tänker jag ha.

 

Tjingelingen !!!

Av Ulla - 9 november 2012 14:15

Hej igen !!!

 

Vilken dag... ...det blev!!

 

Alla ärenden avprickade UTAN stress ,,,,,och glada nyheter som denna..... Vilken underbar nyhet! Den har ni väl hört.....!!?? Den 10-åriga flicka som försvann på väg till skolan i går morse i Örgryte Göteborg, hittades i natt vid liv i närheten av sitt hem tillsammans med en 20-årig man/monster! Men varför kollade inte skolan upp varför hon inte var där. Det kommer att bli frågor. Jag kan tänka mig den fasa som flickan och familjen haft under det knappa dygn hon varit borta. Massor av människor var ute och letade med Missing People i spetsen. Vilken kraft den organisationen har. Det verkar som det var någon av dom som uppmärksammade flickan tillhörde folk därifrån. Det blev ett lyckligt slut på den här historien, men det kommer säkert att ta lång tid för flickan och familjen att känna trygghet igen…. Förhör väntar för mannen och jag hoppas innerligt att han har behandlat flickan väl! En människa kan förstöra för så många…… Riktigt otäckt,,,bor inte så långt ifrån,,,,och vi hade polishelkoptern åkandes över oss flera gånger ikväll,,,,,, Vi är många i Göteborg som är glada att hon hittats.

 

Ja då var man hemma igen efter lite ärenden ut och lunch hos väninnan,,,,där det bjöds på morotssoppa och hembakat knäckebröd...sååå smaskigt..............o kaffe med en god chokladbit.

 

Nu så snurrar maken runt med dammsugaren och jag skall ta ett grepp om dammvippan.

 

Sedan blir det eftermiddagspromenad i gråvädret dock inget regn ännu.

 

Myspys med gubben ikväll med lite gott bröd, ostar och lite annat. Lugn och ro.

TVkväll ,,,,,,,

 

Imorgon är en ny dag och nya händelser....

Av Ulla - 9 november 2012 07:45

 

 

 

 

Vänskap är som ett bankkonto. Man kan inte ta ut gång på gång utan att sätta in något.

 

(Edgar W Howe)

 

 

  

Godmorgon kära bloggarvänner !

 

En ny dag och det är FREDAG till glädje för alla som arbetar.

 

Namnsdag idag den 9 november har: Teodor, Teodora

 

Gårdagens neråtgående spiral har stigit en aning,,,,jag känner mig lite piggare. Ingen ide att gräva ner sig.....hmmm,,,,vad jag tjatar men livet är så för mig ibland är det ner och ibland är det upp. Nåväl denna dag så skall maken till vårdcentralen samt för att ta influensaspruta. Efter det skall vi hämta en väninna som är sjukskriven för att hjälpa henne att handla och naturligtvis passar även vi på att shoppa. Efter det blir det lunch hemma hos henne. Sen blir det hem för att ta fram dammvippan lite och fara runt med snabeldragaren.

 

Ha en bra dag !

 

 

 

 

 

 


Av Ulla - 8 november 2012 22:00

När du hamnar i en besvärlig situation och allting verkar gå emot dig... Tills det verkar, som att du inte kan stå emot en enda minut längre... Ge då inte upp För det är just där och då... som tidvattnet vänder...

 

Älska dig själv så mycket du bara kan. Titta dig i spegeln och tala om hur underbar du är. Se dig själv i ögonen och säg vackra, stödjande ord till dig. Det är viktigt att du tar hand om dig och låter kärleken bli en viktig del i ditt liv.

 

Dessa rader kom från en mycket kär vän.......hon vet att jag stundtals inte mår så bra och vet att allt blir värre när besöket på Lungonkologen står för dörren så att säga,,,,Hon skriver lite mer förstås,,,,hon kan peppa mig ordentligt,,,,

Av Ulla - 8 november 2012 16:46

 

Av Ulla - 8 november 2012 13:19

”Allt du behöver i livet är okunnighet och självförtroende: då är framgången säker.”

(Mark Twain)

 

 

Denna dag,,,,,Torsdag

 

Hade tänkt skriva en hel del idag kände jag...men alla orden rann iväg i skallen och kvar blev inget alls.. :/ Jag är väääldiiigt trööött idag.. Får således inte gjort särdeles mycket alls. Nåja. Det kommer i fall fler dagar att göra något på.. ; ) Den övergripande känslan är orkeslöshet. Trist nog. Börjar bli kraftigt trött på mig själv..GnällMops. Men jag är så tom på allt som är energi, lust och glädje just nu. Det börjar kännas som om jag inte alls vet i vilken ände jag skall börja leta. Efter mig själv. Till den jag är när jag är i balans, när jag mår gott. Hjälp omärkligt jag bara har gliiiidit iväg in i detta vakuum.. Min bubbla.

MEN,,,,jag kom ut i alla fall och tog spårvagnen till Vårdcentralen och där tog jag influensasprutan. Väl hemma igen somnade jag på soffan. Nu är jag uppe o hoppar igen och hamnade här......Dagen fortsätter.

 

 

Vet ni jag bjuder på en fräckis denna dag,,,, Två kvinnor är ute på stan för att shoppa då de plötsligt ser brunettens kille komma ut från en blomsteraffär med hela famnen full av blomster. - Fan, säger brunetten, nu är min kille ute och köper blommor till mig igen! - Gillar du inte blommor? frågar blondinen. - Jodå, svarar brunetten, men han köper aldrig blommor till mig utan att ha en massa förväntningar efteråt och jag har inte lust att ligga på rygg med benen i vädret hela helgen... Blondinen blir tyst och fundersam och frågar sedan försiktigt: - Har du ingen vas?

 

Tack för att du tittade in hos mej! Jag blir jätteglad om du skriver en kommentar! ♥ ♥ ♥

Presentation


Välkommen till min blogg TANKEHOPP...

Jag lever alltid på (hoppet)
Hoppet är en vaken dröm. Aristoteles (384 f.Kr-322 f.K


Jag en kvinna från Göteborg som tömmer mina innersta tankar, känslor och andra händelser här i denna blogg. Det kommer att

Bloggar jag gärna besöker

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards