Alla inlägg under juni 2012

Av Ulla - 18 juni 2012 08:59




   




Det finns dagar då allt verkar så meningslöst, trist, ensamt.

Blunda och tänka på annat hjälper inte.

Vill jag vara utan livet? Nej, så därför låter jag allt har sin gång och hoppas att bättre tider närmar sig. Dessutom tror jag vi är många som har liknande dagar och det gör att det är lättare att se framåt, inte förlora hoppet, glädjen.

Eller ?




 




   


Godmorgon i alla fall. Hoppas natten varit god,,,det har inte min,,,,klockan gick o gick och jag kunde inte somna,,,,idag har jag flyttat på klockradion så jag inte kan titta på den får se om det hjälper.



Måndag 18 juni är det i alla fall


Namnsdag Bjarne Björn



En gråtung dag,,,,regnar gör det och blåser.


Maken är på akupunktur och jag har mediterat och tränat.



Jag skall iväg till distriktssköterskan i eftermiddag.


Denna dagen blir lite plock hemma och en sväng till affären. Inga stora händelser denna dag alltså. Fortfarande lite trött och sliten efter sonens bravader med kalas.


   


Ha nu en fortsatt trevlig dag trots gråväder var rädda om er och varandra, lev här och nu, njut av varje ögonblick. Sörj inte gårdagen och oroa er inte över morgondagen, det som varit har varit och det som skall komma, det kommer, var dag har sitt. Ta vara på denna dag och dess guldkorn, för denna dagen kommer inte åter och livet går inte i repris. Guldkornen finns där alltid, de är bara svårare att se dem vissa dagar, då man har tråkdagar, men de finns alltid där.... Kom ihåg att du är värdefull och unik och att du duger som du är, du har rätt att vara den du är, bli accepterad och respekterad för att du är den du är. Dagarna blir vad man gör dem till, livet lika så..... Sprid kärlekens, medmänsklighetens och omtankens ljus omkring er .....



 




  

Av Ulla - 17 juni 2012 08:30

 





Söndag 17 juni


Namnsdag,,,, Torborg, Torvald


Nationaldag: Island



Dagen idag är så seeg.

Trötta efter sonens 25 årsfirande.

Slödag.

Men skall till sonen på lunch och äta rester,,,,,,med en kompis och hennes dotter som också vill fira lille 25åringen.


Ha en skön söndag,,,,,  

Av Ulla - 16 juni 2012 19:37

Godkväll på er i stugorna,,,,,,,,,,,,,,Sommaren är kort sjöng Thomas Ledin… Sommardagen började så fint, fåglarna kvittrade utanför mitt öppna sovrumsfönster. Solen kikade på mig på näsan när jag kom ut. Vi drack  morgonkaffet på balkongen bara sög in "sommaren"!!

En stunds ro o vila sen blev det full rulle.

Sonens 25 årskalas,,,,,men nu är det slut och inte nog med det ,,,,,,,,,

SÅ HÄNDE DET!!! Solen gömde sig, molnen tonade upp sig - himlen öppnade sig som en ridå och regnet bara vräkte ner. Så var de slut med den fina sommardagen:( 


Nu är vi dock hemma och regnet strilar,,,,,aningen möra men roligt hade vi. Detta var lördagen i korthet.

Nu väntar vila och värktabletter,,,,


Hoppas du haft en fin och skön lördag.



 

Tro

Av Ulla - 15 juni 2012 18:54

Av Ulla - 15 juni 2012 18:45

Vikten............är inte alls vad den borde vara. Jag har misskött mig den senaste veckan. Vilket visar sig på vågen direkt. Japp,,,idag var det dags för vägning igen. Men ibland är jag såååå j***a trött på allt som har att göra med hälsa och vikt! Önskar att man kunde äta vad som helst och ändå inte chocka vågen och kunna vakna upp o vara frisk och smal. Det ni hade väl varit något. Tänk att stoppa in ett piller eller få en hälsodryck eller nåt innan man lägger sig på kvällen....osså vaknar man på morgonen,,,,frisk och smal.

Av Ulla - 15 juni 2012 11:40

   





  


Fredag 15 juni är det idag,,,






Namnsdag Margit Margot



Hej hej,,,


Sommargrönskan…  Japp, den finns…  Gräset är grönt… Träden är gröna…  Men i avsaknad av den gula stora solen.. Synen gillar det… kroppen fryser…idag så är det 13 grader varmt kanske blir mer och en sol som inte kan bestämma sig.

Det klippa häckar och gräsmatta på vår gård ett fasligt liv men fint blir det. Dagen idag lite handling och att hjälpa lilla sonen som skall ha släktkalas imorgon.

Vi gör det lätt för oss,,,,skall göra egen potatissallad och ha varmrökt lax, pasta,kyckling, sallad. Laxen är köpt färdig och kycklingen ligger klar i frysen,,,,kladdkaka med grädde och den har sonen bakat,,,den är supergod. Ja så nu skall vi ta en tur till honom,,jaja 5 minuters promenad upp till honom o kolla så allt damm är borta för städning gillar han inte.


Ha en fortsatt bra dag,,,och var rädda om er....ha en skön fredag,,,,skön kväll med fotboll...heja Sverige,,,



 




  


Ha ha den här tyckte jag var kul,,,,

 




  

Av Ulla - 14 juni 2012 10:21





Hej bloggarvänner !


Ny dag,,,,,mulet men hyfsat varmt,,,,,,




 Torsdag 14 juni är det och dagens Namnsdag är Hakon Håkan


Vad göra denna dag ???

Inga planer...lite trött efter att ha haft att göra några dagar med allt från att vara behjälplig mamma  och sjukhusbesök.


Är dock bjudna på middag till sonen klockan tre det skall bli trevligt och då får vi smida planer inför lördagens kalas med släkten,,,,,,pust,,,,,,,,,,,,,,



Ha en bra dag,,,,var rädda om er,,,

Presentation


Välkommen till min blogg TANKEHOPP...

Jag lever alltid på (hoppet)
Hoppet är en vaken dröm. Aristoteles (384 f.Kr-322 f.K


Jag en kvinna från Göteborg som tömmer mina innersta tankar, känslor och andra händelser här i denna blogg. Det kommer att

Bloggar jag gärna besöker

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards