Alla inlägg under juni 2012

Av Ulla - 21 juni 2012 13:15

 

 

 

 

      

 

♥ Skutt och glädje..

 

 

Eller ?

 

Ooopssss,,,,,,,,   

 

Läkaren på lungonkologen ringde hem hit under förmiddagen igår och han frågade hur jag mådde, om det var något jag funderade över osv… Herregud vilken läkare,,,han är underbar och förstår alla mina tankar och funderingar och han hade alls ingen anledning att ringa,,,,Lev livet Ulla,,,,det är det du skall göra,,,tänk inte för mycket,,,,,,,vi ses i slutet av juli eller början av augusti och tänk på att det är stabilt som sist.

Så var det. Inga uttjatade argument, inga tårar, ingen fajt.

Bara en enormt engagerad läkare som till och med tar av sin lunchrast för att lugna sin patient.

Det är nog tur att han är gift, annars hade jag fallit som en fura för honom tror jag haha!

 

Är det nu man ska se positivt på tillvaron?

 

Tjoho....tralallllaaa........AAAAARRRHHHH…

 

Stanna inte upp!

Låt livet och naturen göra sitt.. Blås du stora vind.. Töm mig… Annars kan jag inte gå vidare.. Ok nu lever jag här och nu,,,inte tänka andra tankar,,,,,,Jag skall Leva Livet. Gräset grönskar.. Klara färger i rabatten.. Fågel kvitter hörs från träden.. Lungorna fylls med frisk luft.. Energin & tröttheten brottas med varandra.. Solens vitaminer känns..…. Blå himmel,,,, Det doftar sommar banne mig ..ja solen skiner

 

  Hej hej,,,,,denna torsdag dagen innan Midsommarafton……

 

Imorgon kommer goda vänner på sill och jorgubbstårta,,,,,, Städar, tvättar, hänger tvätt och plockar i halvfull fart idag och där mellan vilar jag en stund. Har redan fått undan en del, vilket är så skönt. Nu börjar jag vakna. Solen skiner , barnen leker ute o fåglarna kvittrar,,,,, måsarna skriker,,,det rinner vatten på min balkong,,,in med duk o dynor,,,,förbaskade granne,,,,,,

Sommarvärme, äntligen!

Jag hade en trädgårdsdag igår,,,,efter att läkarene ringt,,,,,,,,njutarstund hos goda vännen L och hennes lilla trädgårdslott,,,,mitt i stan,,,men vilken oas...igår,,,en underbar dag,,några timmar med kaffe och äggmacka,,,,skratt och prat,,,inga sjukdomar pratade vi om….

 

Det går inte med ord beskriva vad pyton jag har mått.

 

Jösses vad jag svamlat nu,,,yrar om allt och inget……………..

 

Nu skall vi ut när jag pysslat färdigt med allt och handla lite gräslök o annat,,,,,,Jorgubbstårtan levererar vännerna på midsommarafton.

 

 

Leve livet…..

 

 

 

 

 

    

 

 

Idag är det,,,,,

 

Torsdag 21 juni

 

Namnsdag: Alf, Alvar

 

Nationaldag: Grönland

 

 

 

ANNONS
ANNONS
Av Ulla - 20 juni 2012 06:15

Onsdag 20 juni


Namnsdag: Linda

 Ta vara på dagen och var rädd om dig.


Just nu finns jag i bakgrunden,,,,trött efter en vaken natt.


Återkommer,,,,senare under dagen,,,

 Av Ulla - 19 juni 2012 09:52  Hej Sverige denna dag ! 


Varje ny dag erbjuder oss en fräsch och ny chans att ta itu med livet.

Ja och jag kämpar varje dag.

Tänker fram och tillbaka,fram och tillbaka…………………..

Flyger högt och funderar på högre makter och dess verkningar!

Vad vi har med oss och vad vi kan bli och är……………


Lycklig?…………Jaa!


Mer tänkande än vanligt?………….Ja Att få leva i den här världen är för oss en självklarhet.. Vi lever våra liv, går till skolor, arbeten och på hobby verksamheter.. Livets väg är en bergochdal bana som vi tacklar på olika sätt vid olika tidpunkter och tar oss oftast igenom med en hel del lärdom i bakfickan men självklarheten att få vara just här i denna värld tar vi förgivet.

Idag har jag knappt någon ork alls. Orkar inte ens sitta på balkongen men då hade jag väl blåst bort. Känner mig som ett skal.

Men jag tar det lugnt och samlar kraft (förhoppningsvis). Går runt och plockar lite här och där hemma och väntar in mig själv. Det är så lätt att i en känsla tro att det alltid kommer kännas så. Men allt är föränderligt. Det går upp och ned och hit och dit. Men just nu är jag som ett tomt skal. Trött,,,trött,,,, Inte som vanligt trötthet, utan en trötthet som gör ont. Och värken är som jag har breda spännband runt alla leder. Sådär så att det ska bli blodstockning. Fast det inte blir det. …jag är fångad av en stormvind ordagrant sagt … såå rörigt i mitt huvud,,,, Nu skrev jag en lång harang av klagomål, men kom på bättre tankar. Vem vill läsa en tants oförmåga till det mesta, allt från kroppsliga göromål, till skratt som fastnar ,,,,tårar som sprutar,,,,nää … Vad jag hade tänkt komma till innan tankarna flög iväg på andra äventyr ,,,,ja vad var det,,,Jag längtar till det jag hade innan allt elände bärjade,,,Kan man längta så eller ? Ibland tror jag att gubben har sågpån i öronen,,,hör han eller vill han inte höra ibland undrar jag.För övrigt så är det Tisdag 19 juni och namnsdag denna dag har Germund Görel,,,,,det är höststormar ute och en sol som försöker titta fram,,,,,,,,,,,,,,13 grader varmt.


Härlig sommar eller hur ?


Ha nu en fortsatt trevlig dag var rädda om er och varandra, lev här och nu, njut av varje ögonblick. Sörj inte gårdagen och oroa er inte över morgondagen, det som varit har varit och det som skall komma, det kommer, var dag har sitt. Ta vara på denna dag och dess guldkorn, för denna dagen kommer inte åter och livet går inte i repris. Guldkornen finns där alltid, de är bara svårare att se dem vissa dagar, då man har tråkdagar, men de finns alltid där.... Kom ihåg att du är värdefull och unik och att du duger som du är, du har rätt att vara den du är, bli accepterad och respekterad för att du är den du är. Dagarna blir vad man gör dem till, livet lika så..... Sprid kärlekens, medmänsklighetens och omtankens ljus omkring er .....


Jag skall försöka göra det bästa av min dag. 
  Lever på HOPPET varje dag....    
Av Ulla - 18 juni 2012 17:00

 

Av Ulla - 18 juni 2012 14:19

Solen kom allt så nu får man njuta lite av den.


Jorgubbar köptes idag så nu har ätits så magen står åt alla håll,,,haha,,,men gudagott var det.


Hoppas du njuter av din dag,,,,Presentation


Välkommen till min blogg TANKEHOPP...

Jag lever alltid på (hoppet)
Hoppet är en vaken dröm. Aristoteles (384 f.Kr-322 f.K


Jag en kvinna från Göteborg som tömmer mina innersta tankar, känslor och andra händelser här i denna blogg. Det kommer att

Bloggar jag gärna besöker

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< Juni 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ  TankeHopp med Blogkeen
Följ  TankeHopp med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se