Alla inlägg den 11 mars 2012

Av Ulla - 11 mars 2012 11:05

Hej denna söndag,,,,,   

Här kommer lite tankar om gårdagens Melodifestival,,,, ”Folk har inte förstått hur älskad jag är” skrävlade riksskrävlare Ranelid efter sin triumf i delfinalen av melodifestivalen. Igår var det final, och kärleken till ett mirakel till människa och melodi skulle manifesteras. Känslan efteråt var att Björn Ranelid efter föreställningen i Globen hade blivit offentligt dumpad av inte bara det svenska folket utan också av hela kontinenten Europa. När jag hört alla bidrag så är det som slår mig att nivån är så varierande. Mellan botten och toppen är det så långt. Med tanke på alla bidrag som skickas in så undrar jag hur dåliga de kan vara eller om det redan på förhand är klart vem man vill se överst på tronen? Mina favoriter denna gång var Loreen, David Lindgren och Danny.....men visst var lilla Molly bra också. Men gillade faktiskt lite av Thorsten Flinck,,,, Så var det över efter sex långa veckor. Nu en paus innan Europa äventyret börjar och jakten på vem från öst som kommer vinna... Loreen vann och det var bra och chansen till en bra placering i Europa är stor kanske,,,eller,,,,vad tror du.

  

Idag skiner  från en blå himmel. Inte alls som igår. Vädret igår var tråkigt, man trodde ju att det skulle bli jättefint för det fick man höra på väderprognosen. Men det var grått och endast lite sol på morgonen. Sen var det grått och det blåste nåt fruktansvärt, och iskallt. Idag ser himlen helt annorlunda ut. En fin dag med andra ord.

Vi har tagir en morgonpromenad det var riktigt skönt att komma ut tidigt sen gick vi hem och fortsatte vår frukost. Nu sitter jag här och kollar runt. Maken löser korsord. Det blir en lugn dag för oss. Lite tv-skidor och framåt eftermiddagen tar vi en ny promenad.






 

   




 

"När jag känner mig ensam tänker jag: V a r ensam, då. Lär dig hantera ensamheten. Rita en karta över den. Sitt kvar i den, för en gångs skull. Välkommen till människans villkor. Men utnyttja aldrig mer en annan människas kropp eller känslor som klösbräda för din egen ouppfyllda längtan."



- Elizabeth Gilbert -




Ha nu en fortsatt bra dag denna söndag,,,, var rädda om er och varandra, lev här och nu, njut av varje ögonblick. Sörj inte gårdagen och oroa er inte över morgondagen, det som varit har varit och det som skall komma, det kommer, var dag har sitt. Ta vara på denna dag och dess guldkorn, för denna dagen kommer inte åter och livet går inte i repris. Guldkornen finns där alltid, de är bara svårare att se dem vissa dagar, då man har tråkdagar, men de finns alltid där.... Kom ihåg att du är värdefull och unik och att du duger som du är, du har rätt att vara den du är, bli accepterad och respekterad för att du är den du är. Dagarna blir vad man gör dem till, livet lika så..... Sprid kärlekens, medmänsklighetens och omtankens ljus omkring er .....Snart är det vår vänner,,,



   Lever på hoppet som vanligt,,,,,




 


Okänd Små vänner kan visa sig vara de största. //Aisopos

Presentation


Välkommen till min blogg TANKEHOPP...

Jag lever alltid på (hoppet)
Hoppet är en vaken dröm. Aristoteles (384 f.Kr-322 f.K


Jag en kvinna från Göteborg som tömmer mina innersta tankar, känslor och andra händelser här i denna blogg. Det kommer att

Bloggar jag gärna besöker

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards