Alla inlägg den 9 maj 2012

Av Ulla - 9 maj 2012 18:44

Här sitter jag och bloggar!


Har jag tid med det då?


Nä!


Men tycker jag att det är roligt då?



Ja!



 Nice day!

Idag har det varit en bra dag.

Tror jag.

Jag ska analysera den djupare, eller inte.

Njuter av regnet, för det sköljer bort allt pollen och luften blir klarare.

Har bakat två sorters mjuka kakor.

Strukit.


Nu vankas det soffan och bara vara,,,,,

Av Ulla - 9 maj 2012 18:39



Hockey i maj?!


Näpp, jag tycker faktiskt att de får ge sig nu...


I maj spelar man fotboll, kubb, kula och brännboll.


Inte hockey.

Av Ulla - 9 maj 2012 15:18

Livet!

Ja hur lätt är det? Vi föds, vi formas och vi gör så gott vi kan. Det kan vara ödet eller våra val som styr vår bana och får oss atttrivas eller må rent dåligt. Jag vet inte hur saker och ting blir som det blir, men en del är nog vårt nedärvda DNA. Vad tror ni? Vissa saker bara sker en del är pga val man gör. Eller är vi programmerade att slå in på en viss bana? Min tro är att vi både har ett arv och en egen vilja att forma vårt liv. På gott och ont bär vi våra gener från våra föräldrar. Dels tror jag vi har en fysisk del, ex jag har fått alla sjukdomar både egna och arv... Den delen är ingen lek om jag säger. Jag har planer på att bli en äldre dam med vackra barnbarn och en härlig familj som trivs med den gamla farmodern och moder. Detta kom ur mitt hjärta denna eftermiddag och jag behövde skriva ner det.

Av Ulla - 9 maj 2012 15:16

..♥..Kärlek är..♥.. ...när man är saknad i samma sekund som man lämnar varann ... kärlek är ömsesidig längtan och åtrå.... respekt och accepterande av varandras egenheter.... kärlek är att lämna små lappar med kärleksord på huvudkudden till den älskade.... kärlek är att underlätta för varann i vardagen.... att se den andres önskan innan den uttalas.... kärlek är osjälvisk och lågmäld.... den bara....ÄR....  

Av Ulla - 9 maj 2012 12:15









"Åh, vilken underbar dag..."



   



Vem försöker jag lura?!


Men med positivt tänkande så går det kanske bättre...


Kämpa på, kämpa på!


Ja, det känns redan bättre!


Det funkar!


Tränar och mediterar,,,tänker,,,, funderar precis som vanligt.


Igår hade jag en bra dag. Ansiktbehandling härligt och ljuvligt. Sedan gjorde jag ett frisörbesök hos en helt ny frisör och blev helnöjd. Hamnade sedan i en del affärer och shoppade både byxor, linnen, kjol, blus och lite annat smått. Sen tog orken slut och jag åkte hem. Vilade resten av dagen och njöt bara.


Säger bara *suck*...när skall vissa människor lära sig att ta det lite coolt...?..det vinner man på i längden...men vissa bara brakar på som om världen skulle försvinna i morgon.... ;* )) ,,, och då kan jag berätta att pensionärer åker gratis i Göteborg på spårvagnar och bussar mellan kl 9o 3 o jösses vad dom stressar,,,,,,,man blir trött av detta. Gårdagen var kylig men solen sken fram till eftermiddagen sedan mulnade det på oredentligt och blåsten kom.



Onsdag 9 maj


Namnsdag Reidar Reidun


Nu är jag nyss hemkommen efter att vi hjälpt mamma idag med handling och lite annat. Kaffet intogs hemma hos mamma med färsk fralla och skinka och en smaskig kaka.


Idag regnar det och har gjort så hela natten,,tror jag,,,,men det behövs säkert så kommer värmen sen. Jag slår ett slag för regnet idag - det är härligt väder! Tänk om vi skulle strunta i att vi är vuxna och bara gå ut och hoppa i vattenpölar idag. Bara för att vi vill..... det skulle vara härligt! När man sedan kommer in, lite våt och kall är det desto godare att ta en filt och en varm kopp kaffe och njuta av värmen som sprider sig i kroppen. Men nu kommer våren med värmen vi behöver bara en massa regn först.


Nu sitter jag här o läser och kollar. Sedan skall jag stryka och jaga lite dammråttor.




Ha nu en fortsatt trevlig dag var rädda om er och varandra, lev här och nu, njut av varje ögonblick. Sörj inte gårdagen och oroa er inte över morgondagen, det som varit har varit och det som skall komma, det kommer, var dag har sitt. Ta vara på denna dag och dess guldkorn, för denna dagen kommer inte åter och livet går inte i repris. Guldkornen finns där alltid, de är bara svårare att se dem vissa dagar, då man har tråkdagar, men de finns alltid där.... Kom ihåg att du är värdefull och unik och att du duger som du är, du har rätt att vara den du är, bli accepterad och respekterad för att du är den du är. Dagarna blir vad man gör dem till, livet lika så..... Sprid kärlekens, medmänsklighetens och omtankens ljus omkring er .....


  

 

Jag bar i min hand en etsad skål av klingande glas. Då blev min fot så varsam och kommer inte att snava. Då blev min hand så aktsam och kommer inte att darra. Då blev jag överflödad och buren av styrkan ur sköra ting.


/Karin Boye

 



Presentation


Välkommen till min blogg TANKEHOPP...

Jag lever alltid på (hoppet)
Hoppet är en vaken dröm. Aristoteles (384 f.Kr-322 f.K


Jag en kvinna från Göteborg som tömmer mina innersta tankar, känslor och andra händelser här i denna blogg. Det kommer att

Bloggar jag gärna besöker

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards