Alla inlägg under mars 2013

Ord

Av Ulla - 24 mars 2013 17:42

 

 

Ord är bara ord.


Eller ?


Ord kan såra.

Av Ulla - 24 mars 2013 17:31

 

 

  

 

Ögonblicken korsar universum som rop i natten cirklar stjärnorna oändligt stilla rullar evigheten vidare. 

 

 

Burman

Av Ulla - 24 mars 2013 17:29

 

Av Ulla - 24 mars 2013 17:28

 

 

JAG LEVER ALLTID PÅ HOPPET,

Hoppet är en vaken dröm. Aristoteles (384 f.Kr-322 f.Kr)

 

 

 

Av Ulla - 24 mars 2013 17:26

 

  

 

”Jag hade lärt min man att göra sin del av hushållsarbetet och nu stod han i tvättrummet och ville tvätta sin t-shirt.

Han hade varit därute i cirka två sekunder då han ropade: ”Vilket program ska jag använda?” ”Det beror på” svarade jag, ”vad står det på t-shirten?” ”Manchester United” svarade han.

 

Och så säger de att blondiner är dumma…”  

Av Ulla - 24 mars 2013 17:25

 

  

 

 

Badvakten till den blinda mannen: – Du kan väl inte stå här och blåsa upp din barbara mitt på stranden?! – Barbara? Fan… Då är det gummibåten jag har satt på hela vintern!

Av Ulla - 24 mars 2013 17:15

 

Av Ulla - 24 mars 2013 10:15

 



    


   


 










Hej svejs !

 

...Vindarna viner o de pratar om kyla o snö på Radio o Nyheter så drömmer jag mig bort bland Sommar bilder o kan inte låta bli att längta efter ljumma vindar, sol o vackra blommor....  

 

Men det gör väl även Du ?

 

Har insett att kroppen måste få vila just nu. Har en ordentlig värk i hela kroppen och det har ju inte blivit bättre av att jag har rotat omkring och kånkat grejer hit och dit!

 

Idag är en sån där dag som jag önskar mig lite mer glamour i mitt liv, med en ganska lång sjukdomshistorik i bagaget där jag varit sjuk i omgångar i mitt liv uppskattar jag vardagen och har inte så stora krav mer än att få må bra ibland, ha mat på bordet, tak över huvudet, en frisk familj, vilket jag vet inte är en självklarhet för alla och inte alltid för mig heller, men det är ändå det jag behöver tillsammans med trygghet, uppskattning, gemenskap och kärlek för att känna harmoni i livet.

 

Jag förgyller mitt liv med trevliga fikastunder med värdefulla vänner, pysslar gärna hemma i i lägenheten och på balkongen och shoppar loss ibland.

Ett "vanligt" liv är fullt tillräckligt och jag uppskattar det jag har! Men, men, meeen, jag vill så mycket -  Har som sagt gjort en del pyssel hemma,,, igår,,,städat lådor,,,slängt saker,,,letat och rotat,,,kollat,,,,,pysslat...

 

Jag kan hata att min kropp inte är med mig, att jag är sjuk, det är ett tag sedan jag tillät mig att känna hur ledsen jag nog egentligen är över att inte vara frisk och över det jag går miste om pga av att jag är sjuk. Jag har accepterat att livet ser ut som det gör och jag lever och gör det bästa efter mina förutsättningar, jag tänker positivt och jag ser livets ljuspunkter, tar tillvara på dem, men i veckan blev jag så medveten och påmind om att mitt liv faktiskt inte skulle behövt se ut som det gör. Min sjukdomssituation är kronisk, men jag har hela tiden haft inställningen att det kan bli bättre, jag vägrar ge upp och efter för det faktum att det inte finns något botemedel, men jag kan bara inte bara gilla läget utan strävar hela tiden efter att komma framåt, ta små steg mot att få må bättre. Ibland blir det bakslag och ibland är lyckan total när man klarar mer än vanligt. När man lever med sjukdomar som inte syns för det ovana ögat är man oftast tacksam över det, för trots att jag lever med min förlamande trötthet och ständig värk så uppskattar jag att det inte sitter en stämpel med bokstäverna sjuk i pannan på mig när man går på stan eller träffar nya människor ute i världen.

 

Imorgon är det ny dag, med nya möjligheter !

 

 

TACK bloggen för att jag fick skriva av mig, du är grym att ha när tankearbetet och känslorna bubblar och bubblar och är det någon av Er läsare som orkat läsa ända hit så önskar jag Er en riktigt bra dag denna söndag!!

 

Nu skall jag vila och vara rädd om mig.

 

Men så ringde precis telefonen,,,,vill ni fika med oss idag??? Ja visst vill vi det,,,så nu blir det fika hos goa vänner i deras uterum,,,,,,kl 13.30.....kom gärna oduschade men gött klädda,,,ha ha....

 

Ja jag får vila sedan,,,,,,

 

  

 

 Ha en skön söndag,,,,,

Presentation


Välkommen till min blogg TANKEHOPP...

Jag lever alltid på (hoppet)
Hoppet är en vaken dröm. Aristoteles (384 f.Kr-322 f.K


Jag en kvinna från Göteborg som tömmer mina innersta tankar, känslor och andra händelser här i denna blogg. Det kommer att

Bloggar jag gärna besöker

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards