Alla inlägg under januari 2012

Av Ulla - 30 januari 2012 09:30

 



När du vaknar på morgonen, så kom ihåg att oavsett om din första tanke är ”Undrar vad det blir till frukost?” eller ”Jag undrar vad det skall hända för något spännande idag?” så är det samma sak.


Nalle Phu









 



 Hej alla,,,ny vecka igen,,,,,och tidig morgon,,,, här stod kl klockan på ringning vilket  inte förekommer så ofta nu för tiden,,,,,,,,har varit på  träning och svettats med en övervakande sjukgymnast,,,,men skönt var det även om det var jobbigt,,,,,har världens underbaraste sjukgymnast,,,Han bryr sig,,,,,och ser att jag inte trivs med vikten och det känns skönt att han har ett eget gym,,,,nu jäklar,,,,som plåster på allt så blev det sedan massage,,,,,och lite laser till min onda axel,,efter det promenerade jag hem en lång omväg,,burr burr så kallt,,, Hemma blev det en go varm dusch sen stod kaffet o väntade med en kesomacka med tomat på,,,,,,gulliga gubbe.........nu skall jag vila en stund för att sedan ta spårvagnen till en väninna som skall bjuda på lunch och det blir en lååång dag för det var ett tag sedan.



Det kommer att bli en bra dag,,,,


  


Hoppas även att du kommer att få en bra dag.

   


Kom ihåg att du är värdefull och att du duger som du är, acceptera dig själv och var stolt över dig själv, klappa dig själv på axeln, du är din egen lyckas smed, mår du bra mår din omgivning bra. Kom ihåg att du är unik, just för att du är den du är. Klappa någon på axeln och denna någon växer som människa, le mot någon och du får ett leende tillbaka, säg ett vänligt ord till någon och du blir denna någons guldkorn… Varje dag har sina guldkorn, även de grå dagarna, de är bara lite svårare att se dem bara, men de finns alltid där. Kom ihåg att det bor en ängel i oss alla, en del är bara mer vingklippta än andra.





Av Ulla - 30 januari 2012 08:30




Livslust är att alltid ha kommande projekt i ögonvrån.

Av Ulla - 29 januari 2012 17:39

Hej hej,,,,en trevlig dag,,,lunchgäster,,,,,skratt,,,trött...vilar..  

Av Ulla - 29 januari 2012 17:23



Ibland glimtar det till lite och livet känns spännande och väldigt värt att leva :-)

Av Ulla - 29 januari 2012 17:19

Det finns ord som aldrig blir sagda och känslor som aldrig släpps fram


Det finns barn som aldrig får kärlek och sagor utan ett slut


Det finns sånger som ingen vill sjunga och ansikten med lånad fasad


Det finns hjärtan som ingen saknar och tusentals oskrivna blad ,,,

Av Ulla - 29 januari 2012 17:17

Du är ett underverk

Varje sekund i livet är ett nytt och unikt ögonblick, ett ögonblick som aldrig kommer åter…Och vad lär vi våra barn? Vi lär dem att två plus två är fyra och att Paris är Frankrikes huvudstad. När ska vi dessutom lära dem vad de är?? Till varje barn borde vi säga: Vet du vad du är? Du är ett underverk. Du är unik. Under alla år som gått har det aldrig funnits ett annat barn som har varit som du, som har haft dina ben, dina armar, dina flinka fingrar, ditt sätt att röra sig. Du kan bli en Shakespeare, en Michelangelo, en Beethoven. Du har förutsättningar för vad som helst. Ja, ett underverk är du. Och när du blir stor kan du då tänka dig att göra någon annan illa, någon som är ett underverk, precis som du? Du måste kämpa för att göra världen värdig sina barn. Vi måste kämpa för det.

Av Ulla - 29 januari 2012 17:16

V


Varje människa har ett ljus Ett litet barn som möter oss och räcker fram sin hand. Ett ord av kärlek värmer då det hörs från land till land. Varje människa har ett ljus som brinner livet ut. Och varje hjärta har ett rum där glädjen aldrig tar slut. Iskristaller på ett fönsterglas, de speglar stjärneljus, och julens bud om nåd och fred, det finns i varje hus. Varje människa har ett ljus som brinner livet ut, och varje hjärta har ett rum där glädjen aldrig tar slut.

Be

Av Ulla - 29 januari 2012 17:15



Vi måste be med våra ögon riktade mot Gud, inte mot svårigheterna.


(Oswald Chambers)


 

Presentation


Välkommen till min blogg TANKEHOPP...

Jag lever alltid på (hoppet)
Hoppet är en vaken dröm. Aristoteles (384 f.Kr-322 f.K


Jag en kvinna från Göteborg som tömmer mina innersta tankar, känslor och andra händelser här i denna blogg. Det kommer att

Bloggar jag gärna besöker

Länkar

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards